Musikkens Spisehus Aalborg
Aalborg havnefront

Aalborg – et kulturmekka midt i Nordjylland

Lad kulturmekkaet Aalborg danne rammen om din næste nationale eller internationale konference, kongres eller møde. Med udviklingen fra slidt industriby til en pulserende lille storby er Aalborg en attraktiv og up-coming konferenceby, der med stor fokus på bæredygtighed og unikke rammer byder dine gæster velkommen.

I Aalborg kerer vi os for planeten, vores by og dens indbyggere og derfor har bæredygtighed i mere end 20 år været i fokus. Den korte afstand fra sted til sted, de mange grønne spisesteder, den kollektive trafik samt byens mange grønne åndehuller er blot nogle få af de mange tiltag, der skal være med til at sikre en bæredygtig udvikling af byen, så den kan holde til mange generationer endnu.

Derfor skal du holde din kongres i Aalborg

Det er oplagt at placere dit næste møde i Aalborg. Byen er en af landets mest tilgængelige med både fly, bil, tog og bus, og Aalborg er også byen, hvor man føler sig allermest velkommen.

Vi tilbyder gratis rådgivning

Hos VisitAalborg har vi et indgående kendskab til Aalborgs faciliteter og muligheder – og vi deler gerne vores viden med dig. Vi trækker på en hel bys ressourcer, og det gør, at du med sikkerhed får et vellykket arrangement i Aalborg.

Kontakt VisitAalborg Convention for gratis service...

Når du afholder en konference i Aalborg, får du samtidig mulighed for at opleve byen, der ligger nummer 8 på listen over byer, som New York Times anbefaler dig at besøge i 2019!

Fandt du, hvad du søgte?