Kildeparken Aalborg

I Aalborg kan du gå til alt

Foto: Michael Damsgaard

Fordelen ved en lille storby er, at du kan gå til alt!

I Aalborg er der ikke langt fra hotel til konferencested og videre til reception eller middag på en af byens lækre restauranter. Mellem konferenceaktiviteterne kan du nyde en slentretur gennem byens hyggelige gader, slappe af i de grønne oaser, gå på opdagelse i byens mange flotte Street Art-malerier eller opleve den flotte havnefront, som er prydet af det smukke Utzon Center og det helt unikke Musikkens Hus.

Fra sted til sted på gå-ben i skønne omgivelser

Foto: VisitAalborg

Transporttid betragtes af mange konferencedeltagere som spildtid - men den følelse får du ikke får i Aalborg! Her er alt i gå-afstand og du kommer nemt rundt på gå-ben. Skal det gå stærkt, kommer du hurtigt, sjovt og "grønt" rundt  på en af byens mange lejecykler.

Oplev i Aalborg

Musikkens Hus

Ved havnefronten, med udsigt over Limfjorden, finder du Musikkens Hus - det musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle, tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au.

Salling ROOFTOP

Succesen fra Århus Salling ROOFTOP er nu også at finde i Aalborg. Ovenpå stormagasinet kan du besøge den store tagterrasse, som bl.a. byder på en lækker café med en enestående udsigt udover hele Aalborg.

Aalborg Street Food - The Lighthouse

Aalborg Street Food - The Lighthouse er Aalborgs første permanente Street Food marked. Her er gastronomiske oplevelser og lokale råvarer i højsædet. Markedet er placeret på Skudehavnen i Vestbyen.

KUNSTEN

Kunsten er som en skulptur, der nærmest vokser ud af det grønne landskab og danner en smuk ramme om billedkunst i verdensklasse. Folk strømmer dertil for at se den enestående samling af moderne kunst.

Vestre Fjordpark

Vestre Fjordpark, tidligere Friluftsbadet, åbnede igen i 2017 og er nu forvandlet til et 165.000 m2 stort sommerparadis og samlingssted, som byder på noget for alle, der er glade for natur og vandsport.

Aalborg Streetart

Gå på opdagelse i Aalborg og se den spændende street art i byen.

Foto: Delsted productions