Aalborg

VisitAalborg Convention Bureau

Foto: VisitAalborg

VisitAalborg Convention Bureau er en del af VisitAalborg - Aalborg Kommunes officielle turismeorganisation. Vi har mange års erfaring med tiltrækning af konferencer og sammen med vores store netværk af lokale samarbejdspartnere sikrer vi dig en god konference, kongres eller møde i Aalborg.

Om os

Vi er en non-profit organisation, der arbejder med det formål at tiltrække nationale og internationale konferencer, kongresser og møder til Aalborg. 

VisitAalborgs mission er at "bidrage til væksten ved at udvikle og synliggøre Aalborg som international destination for storby- og erhvervsturisme..."

Afdelingen der udgør VisitAalborg Convention Bureau beskæftiger sig med erhvervsturisme og tiltrækning af internationale faglige og videnskabelige konferencer til Aalborg, da de danner et vigtigt grundlag for byens ambition om at være international videnby. 

Gratis konferenceservice

Vi er glade for at kunne tilbyde gratis hjælp til tiltrækning af internationale faglige og videnskablige konferencer til Aalborg

Gratis konferenceservice

Få et overblik over den gratis service VisitAalborg Convention Bureau kan tilbyde, hvis du vi afholde en konference i Aalborg. Vi udarbejder et skræddersyet bud, som du kan bruge til at byde på konferencen.

Kontakt os

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne for din konference i Aalborg.

Derfor kongresvært

Fordelene ved at være vært for en konference er mange - opmæksomhed omkring din forskning er blot én af dem.

Referencer

Det synes tidligere konferenceværter om samarbejdet med og hjælpen fra VisitAalborg Convention Bureau.

Oplev Aalborg

Få et overblik over de mange gode oplevelser Aalborg byder på.

Netværk og samarbejder

Vi har et tæt samarbejde med vores store netværk af professionelle partnere og sammen arbejder vi for at udvikle og forbedre konferenceindustrien i Danmark og dermed dine muligheder for en succesfuld konference.

MeetDenmark

MeetDenmark er en national forening, der har til formål at tiltrække internationale konferencer, kongresser og møder til Danmark.

Internationale netværk

VisitAalborg Convention Bureau er medlem af flere organisationer .....

Kontakt os

Vi kan hjælpe med at planlægge din konference i Aalborg - kontakt os for en uforpligtende snak.

Foto: VisitAalborg