Aalborg - havnefront

Værktøjer

Foto: Patrick Bo Elkjær og Sofie Steensen Nielsen

Er du er i tvivl om noget så tøv ikke med at kontakte os
– vi hjælper dig med at finde svaret.

 

For der er mange ting at holde styr på, som vært for en konference. Derfor har vi samlet en række gratis håndbøger og materialer, hvori du kan finde gode råd og vejledning 

Præsentation af Aalborg på print eller e-papir

Når du som kommende kongresarrangør vil tiltrække en kongres til Aalborg, producerer vi gerne  individuelt tilpasset præsentationsmateriale.

Kongreshåndbogen

I Kongreshåndbogen kan du danne dig et overblik over de opgaver, der er forbundet med at afholde en konference, kongres eller et møde. I bogen finder du gode tips samt flere tjeklister, der kan hjælpe dig med at holde overblikket over opgaverne.

Et typisk konferenceforløb

Et konferenceforløb varierer fra konference til konference og afhænger af faktorer som antal delegerede, krav og ønsker fra værtsorganisation m.m. Her finder du et så detaljeret overblik som muligt, men langt fra alle elementer indgår i ethvert forløb.

Bæredygtigt værtskab

Som vært for et møde eller event kan du med fordel – både økonomisk, social ansvarligt og pr mæssigt – afholde dit arrangement grønt og bæredygtigt. Nedenfor finder du en liste over områder, hvor du kan gøre dit arrangement mere bæredygtigt samt konkrete tiltag der kan implementeres.

Guide til et godt konferencewebsite

Som vært for en konference er det vigtigt at udarbejde en informativ og overskuelig hjemmeside, som giver dine gæster den information, de har brug for i forbindelse med din konference.

Den Digitale Kongres

Den Digitale Kongres er en guide til hvordan du kan anvende digitale medier i planlægningen og afviklingen af din konference.

Fundraising

I vejledningen kan du få svar på de vigtigste og oftest stillede spørgsmål i forbindelse med arbejdet med fundraising og sponsorater til finansiering af kongresser, konferencer og møder.

Internationale incentiverejser og internationale forretningsmøder

Denne business case sætter fokus på og afdækker potentialer for internationale incentiverejser og internationale forretningsmøder.

Ønsker du en trykt version af en af håndbøgerne eller mere information om konferencewebsite, så kontakt os på convention@aalborg.dk eller 9931 7520.

Materialer

Mediearkiv

Her i databasen har vi samlet et udvalg af billeder fra Aalborg, der giver et bredt indtryk af byen. Billederne er til fri afbenyttelse til promovering af jeres kongres i Aalborg.

AalborgGuide

Et handy bykort med information om attraktioner, overnatning, praktiske oplysninger om Aalborg. Ønsker du bykortet til udlevering til dine konferencegæster, så kontakt os på convention@aalborg.dk.

Momsvejledninger

Danmark er i internationale sammenhænge kendt som et land med et højt skattetryk og en høj moms, hvilket kan virke afskrækkende på udenlandske virksomheder og beslutningstagere, der skal afgøre, om en konference, kongres eller møde skal afholdes i Danmark.

For at gøre momsreglerne mere gennemskuelige for udenlandske konferenceværter har det nationale udviklingsselskab for erhvervsturisme, MeetDenmark, i samarbejde med Dansk Erhverv KPMG udarbejdet vejledninger vedr. moms på konferencer mm. 

Kontakt os

Vil du have rådgivning og sparring på din konference i Aalborg så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt VisitAalborg Convention Bureau