Fårup Sommerland Indgang

Fårup Sommerland

Foto: VisitAalborg
Aktiviteter
Øvrige aktiviteter
I den smukke skov cirka 45 minutter kørsel fra Aalborg ligger Fårup Sommerland, hvor du kan få en anderledes og sjov ekskursion med rig mulighed for at netværke
Adresse

Pirupvejen 147

9492 Blokhus

Kontakt

E-mail:bc@faarup.dk

Telefon:+45 98 88 16 00

Nyd en dag i den skønne park fuld af glade mennesker og prøv de hæsblæsende rutsjebaner eller nyd en rolig tur i bådene. Udfordr konferencedeltagerne i et slag minigolf og nyd en frokost eller middag under åben himmel med mad fra grillen og hyggeligt samvær.

Ønsker du i løbet af dagen fælles aktiviteter, tilbyder Hotel Fårup en række aktiviteter, hvor I sammen kan røre jer, grine og samtidigt reflektere over det essentielle i netop jeres dag - bl.a. Fårup Team-challenge, Skattejagten, Fårup Team Klatring mv. samt den mindre fysiske øl-, vin- eller ginsmagning.

Mulighederne er mange og i Fårup Sommerland er der noget for enhver gæst. Og uanset hvilket format du vælger for en ekskursion til Fårup Sommerland, så er der garanti for, at I ikke kommer til at kede jer. Det er måske ikke en unik oplevelse, I får med fra sommerlandet, men I kommer til at lære hinanden at kende på en helt anden måde.

Adresse

Pirupvejen 147

9492 Blokhus

Sidst opdateret af