Kompas Hotel Aalborg

Foto: VisitAalborg
Møder og konferencer
Venues
Tæt på Limfjorden og Aalborgs hyggelige midtby ligger det hjertevarme KOMPAS Hotel Aalborg. Et indbydende og moderne hotel med høj standard og god service
Adresse

Østerbro 27

9000 Aalborg

Mødelokaler
Mødelokaler
maks siddepladser i banketarrangement
maks siddepladser i klassearrangement
maks siddepladser i receptionsarrangement
maks siddepladser i teaterarrangement
Syd
Øst
Syd/Øst
Nord
Vest
Nord/Vest
Broen
Basement Lounge
Syd
40
30
60
60
Øst
60
50
90
90
Syd/Øst
100
60
140
140
Nord
8
8
-
12
Vest
8
8
-
12
Nord/Vest
20
16
24
24
Broen
10
10
-
-
Basement Lounge
30
30
40
30

 

     
6 1 70 150 120 26 83 111   0 km 8 km

Hotellet

KOMPAS Hotel Aalborg er et af byens ældste overnatningssteder, men en del af hotellet er nyopført og er indrettet i charmerende nordisk stil med fokus på komfort og kvalitet.

KOMPAS Hotel Aalborg er et 100% non-profit hotel og hele overskuddet går til velgørende formål. Dermed holder hotellet fast i dets gamle gode værdier, som er ligeværdighed, nærvær, hjertevarme og omsorg. Her er alle velkommen og alle behandles ens.

Konference- og mødefaciliteter

KOMPAS Hotel Aalborgs nye tilbygning rummer fem fleksible konference- og mødelokaler med plads fra 4 til 120 deltagere. Alle rum er udstyret med topmoderne AV-faciliteter, kvalitetsmøbler og aircondition. På KOMPAS Hotel Aalborg er formålet med netop din konference eller møde i fokus og derfor sammensætter de dagen efter dine ønsker og behov.

Værelser

På KOMPAS Hotel Aalborg er der 110 flotte og velindrettede værelser med alt der skal til, for at du føler dig hjemme her. Værelserne, hvoraf der også er handicapvenlige værelser, findes i forskellig prisklasser.

Restaurant

Når du overnatter på KOMPAS Hotel Aalborg, får du en god start på dagen med deres store og velassorterede morgenbuffet. Her er både det kolde og det varme, det søde og det salte, og det sunde og det knap så sunde - en del af det er hjemmelavet og økologisk.

Andre faciliteter og muligheder

KOMPAS Hotel Aalborg samarbejder med byens øvrige faciliteter og står til rådighed for sparring og assistance i alt fra udflugter, værdiskabende breaks i møder, workshops, transport og meget mere. De vil gerne inddrages tidligt, så de har mulighed for at bidrag med deres ekspertise omkring mødeplanlægning og -afholdelse.

Efter en lang dag med konferenceaktiviteter kan du slappe af i KOMPAS Lounge og Café, hvor der serveres en udvalgt menu af drikkevarer og snacks. Fra loungen er der udsigt over Limfjorden og hvis vejret tillader det, kan forfriskningerne også nydes på den overdækkede terrasse.

Er du frisk og ønsker at opleve Aalborg og den flotte havnefront på en anderledes måde, kan de leje en af hotellets bycykler. Dette er i øvrigt også en formidabel måde at komme fra hotellet og hen til konferencestedet.

Som gæst på KOMPAS Hotel Aalborg kan du parkere lige uden for døren.

Bæredygtighed på KOMPAS Hotel Aalborg

KOMPAS Hotel Aalborg er Green Key-mærket, hvilket er turismens internationale miljømærke. Det betyder, at hotellet skal leve op til en række miljøkrav. På hotellet arbejder de blandt andet med at give bæredygtig information til gæsterne, miljørigtig anvendelse af ressourcer og råvarer, uddannelse af medarbejdere, generel minimering af spild og de benytter miljøbevidste leverandører (Green Key-ikon skal være tydeligt på siden).

Læs mere om KOMPAS Hotel Aalborgs miljøpolitik.

Adresse

Østerbro 27

9000 Aalborg

Facilities

Green Key

HORESTA

Mødestedsklassificeret

Sidst opdateret af