Kompas Hotel Aalborg

Foto: VisitAalborg
Overnatning
Hoteller
Tæt på Limfjorden og Aalborgs hyggelige midtby ligger det hjertevarme KOMPAS Hotel Aalborg. Et indbydende og moderne hotel med høj standard og god service
Adresse

Østerbro 27

9000 Aalborg

 

     
26 83 111   0 km 8 km

Hotellet

KOMPAS Hotel Aalborg fungerede i mange år som byens Sømandshjem og er et af byens ældste overnatningssteder. En del af hotellet er dog ny-opført og indrettet i charmerende nordisk stil med fokus på komfort og kvalitet.

KOMPAS Hotel Aalborg er et 100% non-profit hotel og hele overskuddet går til velgørende formål. Dermed holder hotellet fast i dets gamle gode værdier, som er ligeværdighed, nærvær, hjertevarme og omsorg. Her er alle velkommen og alle behandles ens.

 

Værelser

På KOMPAS Hotel Aalborg er der 110 flotte og velindrettede værelser med alt der skal til, for at du føler sig hjemme. Værelserne, hvoraf der også er handicapvenlige værelser, findes i forskellige prisklasser.

Restaurant

Når du overnatter på KOMPAS Hotel Aalborg, får du en god start på dagen med deres store og velassorterede morgenbuffet. Her er både det kolde og det varme, det søde og det salte, og det sunde og det knap så sunde - en del af det er hjemmelavet og økologisk.

Andre faciliteter og muligheder

KOMPAS Hotel Aalborg samarbejder med byens øvrige faciliteter og står til rådighed for sparring og assistance i alt fra udflugter, værdiskabende breaks i møder, workshops, transport og meget mere. De vil gerne inddrages tidligt, så de har mulighed for at bidrag med deres ekspertise omkring mødeplanlægning og -afholdelse.

Efter en lang dag med konferenceaktiviteter kan du slappe af i KOMPAS Lounge og Café, hvor der serveres en udvalgt menu af drikkevarer og snacks. Fra loungen er der udsigt over Limfjorden og hvis vejret tillader det, kan forfriskningerne også nydes på den overdækkede terrasse.

Er du frisk og ønsker at opleve Aalborg og havnefronten på en anderledes måde, kan du leje en af hotellets bycykler. Dette er i øvrigt også en formidabel måde at komme fra hotellet og hen til konferencestedet.

Som gæst på KOMPAS Hotel Aalborg kan du parkere lige uden for døren.

Bæredygtighed på KOMPAS Hotel Aalborg

KOMPAS Hotel Aalborg er Green Key-mærket, hvilket er turismens internationale miljømærke. Det betyder, at hotellet skal leve op til en række miljøkrav. På hotellet arbejder de blandt andet med at give bæredygtig information til gæsterne, miljørigtig anvendelse af ressourcer og råvarer, uddannelse af medarbejdere, generel minimering af spild og de benytter miljøbevidste leverandører (Green Key-ikon skal være tydeligt på siden).

Læs mere om KOMPAS Hotel Aalborgs miljøpolitik.

Ønsker du at høre mere om KOMPAS Hotel Aalborgs konference- og mødefaciliteter, kan du læse mere om dem her.

Adresse

Østerbro 27

9000 Aalborg

Facilities

Parkeringsplads for busser

HORESTA

Green Key

Servicehund tilladt

Small Danish Hotels

Cafe/Cafeteria

Egen parkeringsplads

Fitness room

Garage

Mødefaciliteter

WiFi

Cykler til rådighed

Sidst opdateret af