Musikkens Hus

Foto: Presse
Møder og konferencer
Venues
På Aalborgs flotte havnefront med udsigt over Limfjorden, ligger Musikkens Hus – et musikalske samlingspunkt for hele Nordjylland
Adresse

Musikkens Plads 1

9000 Aalborg

Mødelokaler
Mødelokaler
maks siddepladser i banketarrangement
maks siddepladser i klassearrangement
maks siddepladser i receptionsarrangement
maks siddepladser i teaterarrangement
Koncertsalen
Kunstnerlounge
Intimsalen
Klassisk Sal
Restaurant, Nedre
Restaurant, Øvre
Foyer, Øvre
Foyer, Indgang
Foyer, Nedre
Vinotek
Koncertsalen
-
-
-
1298
Kunstnerlounge
50
-
60
40
Intimsalen
200
170
400
300
Klassisk Sal
120
50
150
200
Restaurant, Nedre
50
-
80
50
Restaurant, Øvre
100
60
120
100
Foyer, Øvre
240
-
350
250
Foyer, Indgang
360
-
450
-
Foyer, Nedre
170
-
150
150
Vinotek
-
12
-
-

 

     
2 3 1298 2150 1000 0 0 0   1 km 7 km

Musikkens Hus er et spektakulært bygningsværk, som afspejler Aalborgs industrielle historie, moderne kulturelle liv samt husets fysiske omgivelser. Det er tegnet af det verdenskendte østrigske arkitektfirma Coop Himmelb(l)au og det har prydet Aalborgs havnefront siden 2014.

Konference- og mødefaciliteter

Ud over at have en stor koncertsal i international verdensklasse, råder Musikkens Hus over en rækker mindre men stadig anderledes og inspirerende koncertsale samt en række andre lokaler, hvori du kan afholde din konference, kongres eller møde.

Hvis du ønsker en helt unik oplevelse ved at afholde din konference i et unikt og fascinerende hus, så er Musikkens Hus det helt rigtige sted. Her er mulighederne er mange, hvilket gør det nemt for dig at finde de helt rigtige rammer til din konference, kongres eller møde.

Restaurant

Med udsigt over Limfjorden og i to etager, ligger husets restaurant, Musikkens Spisehus. Her serverer husets stjernekok spændende retter af høj kvalitet baseret på lokale bæredygtige råvarer.

Om du ønsker forplejning til en konference, at afholde reception eller om du ønsker at nyde en gallamiddag i Musikkens Hus, så sørger Musikkens Spisehus for at alle går derfra med en rigtig god oplevelse.

Værelser

Musikkens Hus tilbyder ikke overnatning, men der er flere hoteller inden for kort gåafstand fra huset.

Andre muligheder

I Musikkens Hus er der rig mulighed for at kombinere din konference med en koncertoplevelse, rundvisning, vinsmagning, et rytmisk- eller sangteknisk indslag eller måske en walk’n talk på den flotte havnefront – også her er mulighederne mange.

Ankommer du til Musikkens Hus i bil, kan du parkere i parkeringskælderen, Kulturen, ved siden af huset.

Med sin centrale beliggenhed er der ikke langt fra Musikkens Hus til Aalborgs øvrige kulturelle oplevelser, shopping og hoteller.

Adresse

Musikkens Plads 1

9000 Aalborg

Sidst opdateret af