Restaurant Fusion

Foto: VisitAalborg
Spisesteder
Restauranter
I smukke rammer lige ud til Limfjorden ligger Restaurant Fusion, som byder på kulinarisk inspiration fra det europæiske og asiatiske køkken. Her er det helhedsoplevelsen, der er i fokus.
Adresse

Standvejen 4

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:info@restaurantfusion.dk

Telefon:35 12 33 31

Navnet refererer til fusionen mellem det franske og asiatiske køkken, hvor friske, primært danske og asiatiske råvarer, skaber grobund for nyskabende kreationer. Hos Restaurant Fusion vil man kunne opleve nyfortolkede kreationer, som giver en hel ny oplevelse, hver gang man besøger restauranten. De luksuriøse og åbne rammer skaber et fantastisk rum for de eksklusive madoplevelser. Der tilbydes både aftenmenu med a la carte, konferencerum samt private arrangementer. Der sættes ingen grænser for arrangementer – der er plads til konference op til 300 mennesker, fødselsdage med fantastisk mad og cocktails samt catering ud af huset.

Kreativ og ærlig Gourmet

Ambitionen er hele tiden at søge efter ny inspiration til fornyelse og udvikling af menuen. Anvendelsen af de bedste og mest friske råvarer samt tilberedning i særklasse, fører til ren forkælelse for både synet og smagssansen. Har man lyst til en lettere forfriskning eller en skøn drink, anbefales Fusions eksklusive lounge. Her er de perfekte rammer til at nyde et glas champagne eller en cocktail.

Events for store og små

Hos Restaurant Fusion er der altid spændende events på programmet, og der er mange forskellige tiltag som f.eks. vinsmagninger med udsøgte småretter, kulinariske oplevelser i ferier samt julearrangementer i november og december måned. Som noget nyt har restauranten indført ”Smagens Time”, hvor børn kan komme og smage en palette af nye smagsvarianter. Her er temaet madspild også i fokus.

Der er gode parkeringsforhold lige i nærheden langs havnen.
 
Læs mere om Restaurant Fusion i Aalborg

Adresse

Standvejen 4

9000 Aalborg

Facilities

Dansk

Fransk

Thailandsk

Asiatisk

Hovedret: > DKK 250

White Guide Danmark

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af: