Zleep Hotel Aalborg

Foto: VisitAalborg
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Jyllandsgade 6

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:info@zleep.com

Telefon:+45 70 23 56 35

Website

zleep.com

Mødelokaler
Mødelokaler
maks siddepladser i banketarrangement
maks siddepladser i klassearrangement
maks siddepladser i receptionsarrangement
maks siddepladser i teaterarrangement
Moderne loungemødeområde
Moderne loungemødeområde
-
6-8
80
16

Centralt beliggende i Aalborg og i gåafstand til Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborgs mange seværdigheder og byens pulserende byliv finder du Zleep Hotel Aalborg.

     
0 0 14 80 0 0 126 126   0 km 7 km

Hotellet

Det nyopførte hotel er indrettet i minimalistisk nordisk stil, hvor det rå bliver opblødet af flotte detaljer i træ. Hotellet har en lounge, hvor de serverer et udvalg af fadøl og hvor atmosfæren indbyder til både hygge og arbejde.

Konference- og mødefaciliteter

Zleep Hotel Aalborg tilbyder ingen konferencefaciliteter, men der er et moderne lounge-mødeområde, som kan skærmes af med et gulv-til-loft-tæppe.

Værelser

Zleep Hotel Aalborg har 126 velindrettede lyse værelser, som er indrettet i et tidløst skandinavisk design med rå vægge der blødes op af lækre møbler og detaljer i træ. Værelserne er fordelt på tre forskellige værelsestyper og er indrettet med eget bad og toilet, arbejdsbord, gratis wi-fi, TV og en rigtig god seng.

På Zleep Hotel Aalborg kan du starte dagen med en enkel men lækker morgenmadsbuffet, der består af alt det, du kender hjemmefra… og lidt til – det meste økologisk. Morgenmadsbuffeten, der serveres i loungen, er på hverdage åben fra kl. 6-10 og i weekender fra kl. 7.30-11.

Restaurant

Zleep Hotel Aalborg har ingen restaurant.

Andre faciliteter/ muligheder

På Zleep Hotel Aalborg er receptionen døgnåbent og i lounge-området kan du vende dagens input med de øvrige konferencedeltagere over en fadøl eller en kop kaffe.

Ankommer du til hotellet i bil, kan du parkere i parkeringshuset, der ligger lige ved siden af hotellet.

Bæredygtighed på Zleep Hotel Aalborg

Zleep-kæden tager de ansvar for miljøet. De mener, at vi alle har et ansvar for vores klode og at vi skal beskytte og værdsætte vores naturressourcer. Derfor arbejder Zleep Hotels med at reducere madspild til et absolut minimum, ligesom de arbejder med løsninger, der gør det muligt for alle at genbruge så meget som muligt. Når hotelkæden renoverer, er et lavere energiforbrug første prioritet og kæden insisterer på at anvende miljøvenlige produkter i alle dets aktiviteter og kræver det samme af dens leverandører.

Adresse

Jyllandsgade 6

9000 Aalborg

Sidst opdateret af