Kunsten
Hjelmerstald

Inspiration til gruppeture i Aalborg

På denne side får du let et overblik over nogle af de gode oplevelser, som Aalborg kan tilbyde til grupper. Hvad enten I skal have en historisk oplevelse, lidt godt til maven, vind i håret eller vil blive klogere, så er der mange muligheder. Se også vores udvalg af restauranter, der har god plads til grupper. Har du brug for yderligere inspiration til sammensætningen af en spændende tur, hjælper vi gerne.

Arkitektur i fokus

Rundvisning i Musikkens Hus

Er i en gruppe, der har lyst til at se og opleve, hvad der foregår bag kulissen i et stort koncerthus som Musikkens Hus?

Arkitekturvandring på havnefronten

Aalborgs havnefront er ved at blive forvandlet fra et dunkelt industrikvarter til et område med arkitektur i verdensklasse.

Kulturhistoriske Nordkraft

Gå på opdagelse i Aalborgs gamle el-kraftværk Nordkraft og oplev udviklingen fra kraftværk i den gamle arbejderby til udviklingen af det moderne kultu...

Aalborg set fra oven

Aalborg Tårnet er byens varetegn - flotteste udsigtspunkt med 360 graders panoramaudsigt.

Aalborg og Sydney har noget til fælles...

Det er manden bag Operahuset i Sydney, der også står bag Utzon Center i Aalborg. Besøg et eksperimenterende kultur- og videncenter, hvor arkitektur, d...

Action og adrenalin

Oplevelser på Racing Arena Aalborg

Racing Arena Aalborg er meget mere end blot en væddeløbsbane - det er en grøn oase midt i Aalborg, som rummer mange muligheder for at afhold forskellige typer events og gruppearrangementer.

Få et adrenalinkick og vind i håret

Er i klar til en oplevelse ud over de sædvandlige? Der tilbydes oplevelsesture i en 12 personers båd. RIB-IT lægger gerne turen efter jeres ønsker.

Slå jer løs i Nordjyllands sjoveste FunCenter

Er I en større gruppe, der gerne vil have noget sjov? Så er FunCenter det helt rigtige sted for jer.

Til tops i trækronerne

Er du klar til at klatre rundt i træerne som en abe? Nu har du muligheden hos Klatreparken Aalborg.

Nordjyllands længste svævebane

Nørresundby Idrætscenter har Nordjyllands længste svævebane, som er 220 meter lang og har et fald på 26 meter.

På opdagelse i Aalborg

Oplev Aalborg Street Art Walk

Fra at have været en grå-betonet industriby, er Aalborg i færd med at forvandle sig til et en oplevelsesby for videnskab, kunst og kultur.

Gå på Aalborg Beerwalk

Få den perfekte start på en hyggelig eftermiddag eller aften med venner, familie eller kollegaer.

Søgaards Bryghus - Aalborgs eget mikrobryggeri

Specialøl, pub og restaurant i midten af Aalborg

Oplev Aalborg på to hjul

Aalborg Tours tilbyder dagligt guidede ture i Aalborg, både til større og mindre grupper. De tilbyder bl.a. ture til turister, erhverv, skoler m.m.

Sundt for sjæl og sind

Saunagus og forkælelse i Nørresundby Idrætscenter

Relaxafdelingen i Nørresundby Idrætscenter byder på afslapning og selvforkælelse.

Vinsmagninger ala D'wine

Hos D’Wine Bar finder du et lille stykke af Spanien midt i hjertet af Aalborg. Her er spansk vin stjernen sammen med klassiske, lækre spanske specialiteter som serrano skinke, chorizo og manchego.

30 minutter fra Aalborg

Røverlejr i Rold Skov

Røverlejren i Rold Skov er en unik, mindeværdig oplevelse, som kun de allerfærreste har prøvet. Den er noget, der vil blive snakket om længe.

Voergaard Slot

Besøg Voergaard Slot og gå på opdagelse i de mange eventyrlige fortællinger. Kryb ind i fangekælderen, og find blodpletten, der ikke kan vaskes af.

Lille Vildmose

Mindre end en halv times kørsel fra Aalborg ligger Lille Vildmose - en ægte dansk vildmark med imponerede og uberørt natur samt et unikt dyreliv.

Travetur i Troldeskoven

Tag en guidet travetur i noget af Danmarks smukkeste natur - Rold Skov, Rebild Bakker og slut turen af med nogle lækkerier på Rold StorKro.

Speederen i bund og drøn derudaf

Hos Mou Gokartbane har du alle muligheder for at finde din indre fartdjævel frem.

Heden Vingård

En af de første vingårde i Nordjylland ligger kun 20 km fra Aalborg. Med en start på 200 stokke tilbage i 1993, er vingården sidenhen vokset.